Baby yoga Bergen op Zoom


Baby yoga - leeftijd 6 weken tot 4 maanden

  Je baby is een paar maanden oud: wat een bijzonder gevoel om mama te zijn! Het is misschien niet altijd makkelijk. Je dagen zijn lang, je nachten kort. Zou het niet fijn zijn als je elke week even een gezellig, ontspannen momentje voor jullie samen hebt. Niet zomaar alleen thuis, maar met andere mama’s samen? Even quality-time voor jullie samen, om zo jullie band te versterken.
  Laat de boel de boel en kom naar de fijne studio van Prachtig Bevallen. Samen met je baby spelen, oefenen, lachen en leren. Waarbij jij als mama ook aandacht neemt voor jouw lichaam. Zo maak je je lijf weer sterk en gezond.
  In de 4 weekse Baby Yoga cursus ga je samen yoga beoefenen. Het is voor je baby leuk om te spelen, voor jou om te ontspannen, voor jullie samen om elkaar beter te leren kennen. Je leert oefeningen die jullie samen thuis kunnen doen. De cursus is geschikt voor baby’s vanaf 6 weken tot ongeveer 4 maanden en is ook geschikt voor mama’s zonder yoga ervaring.


  Baby yoga - leeftijd 4 tot 9 maanden

   Jouw baby gaat steeds meer de wereld ontdekken. Op het eigen tempo leert je kindje nieuwe dingen. Wellicht kan je baby het hoofdje al optillen, pakt het al dingen vast en ontdekt het de eigen voeten en handen. Misschien is je baby altijd overal voor in of juist wat rustiger aangelegd. Elk baby mag zich in zijn of haar tijd ontwikkelen!
   De speelse oefeningen in de cursus versterken het zelfvertrouwen bij je kindje ter voorbereiding op het zitten, kruipen en staan. De yogareeks wordt uitgebreid met meer dynamische elementen, zoals draaien, rollebollen, balanceren naar vliegen.
   Natuurlijk is er ook tijd om jouw ervaringen met andere mama’s te delen. En jouw lichaam en geest krijgen ook volop aandacht met in- en ontspannende oefeningen.
   In de 4 weekse Baby Yoga cursus ga je verder samen yoga beoefenen. We sluiten aan bij wat je baby kan. Dat wordt met spelletjes, liedjes en bewegingen versterkt. Je leert oefeningen die jullie samen thuis kunnen doen. De cursus is geschikt voor baby’s vanaf 4 maanden tot ongeveer 9 maanden en is ook geschikt voor mama’s zonder yoga ervaring.

Schrijf je nu in!

Ja, ik schrijf me nu in voor de cursus 'Baby yoga' bij Prachtig Bevallen.

Na aanmelden ontvang je een bericht van ons dat jouw aanmelding goed is ontvangen en alle praktische informatie over de start van de cursus.

Dank je wel

Je hebt je zojuist ingeschreven voor de cursus Baby yoga