Mama & Ik yoga Bergen op Zoom


Je baby is een paar maanden oud: wat een bijzonder gevoel om mama te zijn! Het is misschien niet altijd makkelijk. Je dagen zijn lang, je nachten kort. Zou het niet fijn zijn als je elke week even een gezellig, ontspannen momentje voor jullie samen hebt. Niet zomaar alleen thuis, maar met andere mama’s samen? Even quality-time voor jullie samen, om zo jullie band te versterken.
Laat de wasjes maar staan en kom naar de veilige, prachtige studio van Prachtig Bevallen. Samen met je baby spelen, oefenen, lachen en leren. Waarbij jij als mama ook aandacht neemt voor jouw lichaam. Zo maak je je lijf weer sterk en gezond.
In de 4 weekse cursus Mama & ik ga je samen yoga beoefenen. Het is voor je baby leuk om te spelen, voor jou om te ontspannen, voor jullie samen om elkaar beter te leren kennen. Je leert oefeningen die jullie samen thuis kunnen doen. De cursus is geschikt voor baby’s vanaf 6 weken tot ongeveer 3 maanden en is ook geschikt voor mama’s zonder yoga ervaring.

Schrijf je nu in!

Ja, ik schrijf me nu in voor de cursus 'Baby yoga' bij praktijk prachtig bevallen

Na aanmelden ontvang je een bericht van ons dat jouw aanmelding goed is ontvangen en alle praktische informatie over de start van de cursus.

Dank je wel

Je hebt je zojuist ingeschreven voor de cursus Baby yoga