Tarieven

Bekijk hier de tarieven voor zwangerschapscursussen, doula begeleiding en behandelingen bij Prachtig Bevallen.

Cursussen

Zwangerschapsyoga
125 euro

Ben jij zwanger en wil je bewust ontspannen van je zwangerschap genieten en je voorbereiden op de geboorte van je kindje? Dan is de cursus Zwangerschapsyoga van Prachtig Bevallen echt iets voor jou!

Mama & Ik yoga cursus
50 euro

Samen met je baby spelen, oefenen, lachen en leren. Waarbij jij als mama ook aandacht neemt voor jouw lichaam. Zo maak je je lijf weer sterk en gezond.

Prive Cursus aan huis
175 euro

Een cursus volgen op het moment dat het jullie uitkomt, waarbij je niet het huis uit hoeft en binnen twee avonden eigenlijk alles weet wat je moet weten om je goed voor te bereiden op de geboorte van jullie kindje? Dat kan! In 2 x 2 uur geef ik jullie alle informatie, tips en trucs om zo fijn mogelijk te bevallen.

Relax, je krijgt een kindje! 1 daagse zwangerschapscursus
99 euro

Geen tijd of zin in een zwangerschapscursus van een aantal weken of wil je je kennis graag opfrissen omdat je zwanger bent van de tweede of derde? De 1 daagse zwangerschapscursus (in kleine groep) van Prachtig Bevallen neemt je op 1 dag mee naar de wondere wereld van ontspannen zwanger zijn en bevallen. Kom samen met je partner, geniet van een heerlijke lunch en stap vol zelfvertrouwen naar buiten! De cursus wordt maandelijks op een zaterdag gegeven.

Doula Begeleiding

Tijdens onze eerste ontmoeting maken we een afspraak over de kosten. Omdat mijn doula- begeleiding helemaal aangepast is aan jullie persoonlijke wensen, kunnen de kosten verschillen per begeleiding.

Behandelingen

Doulaclienten krijgen 25% korting op onderstaande behandelingen.

Moxa behandeling bij stuit
75 euro

Ben je zwanger, ligt je kindje in stuit en wil je op een natuurlijke manier je kindje laten draaien en daardoor op een natuurlijke manier bevallen? Maak dan een afspraak voor een moxatherapie behandeling.

Overtijdbehandeling
65 euro

De overtijdbehandeling bij Prachtig Bevallen is een behandeling die speciaal ontwikkeld is om jouw lichaam net dat extra zetje te geven om de bevalling op een zachte en vriendelijke manier te starten. Door middel van massage, accupressuur en aromatherapie stimuleren we jouw lichaam op een fijne en ontspannen manier. (Behandeling aan huis kost 75 euro (exclusief reiskosten).)

Zwangerschapsmassage
45 euro

Tijdens de zwangerschapsmassage bij Prachtig Bevallen kun jij weer heerlijk op je buik liggen en hoef je even helemaal niets anders te doen dan 60 minuten te genieten!

E.H.B.B.
75 euro

Is de geboorte van je kindje anders verlopen dan je had gewild en merk je dat het lastig is om de gevoelens die je hier aan hebt overgehouden los te laten of te verwerken? Ik begeleid je graag hier in tijdens een EHBB sessie.Prijstabel geldig tot 1 juli 2018. Prijzen kunnen veranderen na 1 juli 2018. Alle bovengenoemde bedragen zijn inclusief BTW.