Tarieven

Bekijk hier de tarieven voor zwangerschapscursussen, zwangerschapsyoga, hypnobirthing®, massages en doula begeleiding bij Prachtig Bevallen.

Zwangerschapscursussen

Zwangerschapsyoga Cursus
145 euro

Ben jij zwanger en wil je bewust ontspannen van je zwangerschap genieten en je voorbereiden op de geboorte van je kindje? Dan is de cursus Zwangerschapsyoga van Prachtig Bevallen echt iets voor jou!

Hypnobirthing® Cursus
345 euro

Hypnobirthing® is ontzettend populair en niet zonder reden! Bereid je samen met je partner positief voor op een ontspannen geboorte van jullie kindje.

Zwangerschapscursus aan huis
295 euro

Een cursus volgen op het moment dat het jullie uitkomt, waarbij je niet het huis uit hoeft en binnen twee afspraken eigenlijk alles weet wat je moet weten om je goed voor te bereiden op de geboorte van jullie kindje? Dat kan! In 2 x 2 uur geef ik jullie alle informatie, tips en trucs om zo fijn mogelijk te bevallen.

Verhuur ElleTens

Verhuur ElleTens
49.50 euro

Wil jij je bevalling zo natuurlijk mogelijk laten verlopen maar ben je wel op zoek naar hulpmiddelen die jou helpen de weeen de baas te zijn? Dan is de Elle Tens iets voor jou!

Zwangerschapsmassages & Mama Massages

Zwangerschapsmassage
49,50 euro

Wordt 60 minuten heerlijk in de watten gelegd tijdens een ontspannende zwangerschapsmassage op onze unieke prenatale massagetafel!

Zwangerschapsmassage Deluxe
75 euro

Wordt niet 60 maar 90 minuten heerlijk in de watten gelegd tijdens een ontspannende zwangerschapsmassage!

Mama massage
49,50 euro

Gefeliciteerd, je bent mama geworden! Laat je 60 minuten in de watten leggen tijdens een heerlijke mama massage waarbij jouw lichaam en geest tot rust kunnen komen.

Mama massage Deluxe
75 euro

Wordt niet 60 maar 90 minuten heerlijk in de watten gelegd tijdens een ontspannende mama massage! Zachte handdoeken, heerlijk geurende olie en een fijne ontspannende massage die lichaam en geest tot rust laten komen. Kom genieten!

Individuele Begeleiding

Doula begeleiding

Tijdens onze eerste ontmoeting maken we een afspraak over de kosten. Omdat mijn doula- begeleiding helemaal aangepast is aan jullie persoonlijke wensen, kunnen de kosten verschillen per begeleiding.

Zwangerschaps coaching
49,50 euro

Wil je bijvoorbeeld naast de cursus die je hebt gevolgd nog wat meer tijd om samen met mij te kijken hoe je je positief voor kunt bereiden op de komst van je kindje? Tijdens een afspraak Zwangerschaps coaching van 60 minuten gaan wij samen kijken hoe jouw bevalling een feestje kan gaan worden!

Mama coaching
49,50 euro

Mama worden is niet niks, je bent verantwoordelijk voor een klein wezentje, bent je bevalling aan het verwerken en ook op zoek naar wie jij ook alweer bent en blij van wordt. Tijdens een Mama coaching afspraak (60 minuten) gaan we samen op zoek naar wat meer rust, regelmaat en plezier in jouw nieuwe rol als mama.

E.H.B.B. - Eerste (emotionele) Hulp Bij Bevallen
75 euro

Is de geboorte van je kindje anders verlopen dan je had gewild en merk je dat het lastig is om de gevoelens die je hier aan hebt overgehouden los te laten of te verwerken? Ik begeleid je graag hier in tijdens een EHBB sessie.


Prijstabel geldig tot 1 januari 2021. Prijzen kunnen veranderen na 1 januari 2021. Alle bovengenoemde bedragen zijn inclusief BTW.

Prachtig Bevallen rekent 0,48 cent per kilometer reiskosten. Binnen een straal van 15 km van Prachtig Bevallen worden geen reiskosten berekend. Voor reistijden die langer dan 45 minuten zijn wordt reistijd in plaats van kilometervergoeding gerekend.