Tarieven

Bekijk hier de tarieven voor zwangerschapscursussen, massages, doula begeleiding en behandelingen bij Prachtig Bevallen.

Zwangerschapscursussen

Zwangerschapsyoga cursus
145 euro

Ben jij zwanger en wil je bewust ontspannen van je zwangerschap genieten en je voorbereiden op de geboorte van je kindje? Dan is de cursus Zwangerschapsyoga van Prachtig Bevallen echt iets voor jou!

Prive Cursus aan huis
225 euro

Een cursus volgen op het moment dat het jullie uitkomt, waarbij je niet het huis uit hoeft en binnen twee avonden eigenlijk alles weet wat je moet weten om je goed voor te bereiden op de geboorte van jullie kindje? Dat kan! In 2 x 2 uur geef ik jullie alle informatie, tips en trucs om zo fijn mogelijk te bevallen.

Massages

Zwangerschapsmassage
49,50 euro

Wordt 60 minuten heerlijk in de watten gelegd tijdens een ontspannende zwangerschapsmassage op onze unieke prenatale massagetafel!

Zwangerschapsmassage Deluxe
75 euro

Wordt niet 60 maar 90 minuten heerlijk in de watten gelegd tijdens een ontspannende zwangerschapsmassage!

Mama massage
49,50 euro

Gefeliciteerd, je bent mama geworden! Laat je 60 minuten in de watten leggen tijdens een heerlijke mama massage waarbij jouw lichaam en geest tot rust kunnen komen.

Mama massage Deluxe
75 euro

Wordt niet 60 maar 90 minuten heerlijk in de watten gelegd tijdens een ontspannende mama massage! Zachte handdoeken, heerlijk geurende olie en een fijne ontspannende massage die lichaam en geest tot rust laten komen. Kom genieten!

Individuele Begeleiding

Doula begeleiding

Tijdens onze eerste ontmoeting maken we een afspraak over de kosten. Omdat mijn doula- begeleiding helemaal aangepast is aan jullie persoonlijke wensen, kunnen de kosten verschillen per begeleiding.

E.H.B.B. - Eerste (emotionele) Hulp Bij Bevallen
75 euro

Is de geboorte van je kindje anders verlopen dan je had gewild en merk je dat het lastig is om de gevoelens die je hier aan hebt overgehouden los te laten of te verwerken? Ik begeleid je graag hier in tijdens een EHBB sessie.

Behandelingen

Moxa behandeling bij stuit
75 euro

Ben je zwanger, ligt je kindje in stuit en wil je op een natuurlijke manier je kindje laten draaien en daardoor op een natuurlijke manier bevallen? Maak dan een afspraak voor een moxatherapie behandeling.

Overtijdbehandeling
75 euro

De overtijdbehandeling bij Prachtig Bevallen is een behandeling die speciaal ontwikkeld is om jouw lichaam net dat extra zetje te geven om de bevalling op een zachte en vriendelijke manier te starten. Door middel van massage, accupressuur en aromatherapie stimuleren we jouw lichaam op een fijne en ontspannen manier. (Behandeling aan huis kost 90 euro (exclusief reiskosten).)Prijstabel geldig tot 1 januari 2019. Prijzen kunnen veranderen na 1 januari 2019. Alle bovengenoemde bedragen zijn inclusief BTW.

Prachtig Bevallen rekent 0,48 cent per kilometer reiskosten. Binnen een straal van 15 km van Prachtig Bevallen worden geen reiskosten berekend. Voor reistijden die langer dan 45 minuten zijn wordt reistijd in plaats van kilometervergoeding gerekend.