Cadeaubon Zwangerschapsmassage

Als aanstaande mama verdien je het om heerlijk in de watten te worden gelegd! Je lijf is hard aan het werk en dat voel je, zowel mentaal als fysiek. Tijdens de zwangerschapsmassage bij Prachtig Bevallen kun jij weer heerlijk op je buik liggen en hoef je even helemaal niets anders te doen dan te genieten!

  • Ontspannend en rustgevend
  • Heerlijk op je buik
  • Uniek cadeau
Relax!

Cadeaubon Zwangerschapsmassage bij Prachtig Bevallen

Op zoek naar een origineel cadeau voor je zwangere partner, dochter, zus, vriendin of collega?Zoek dan niet verder maar bestel een cadeaubon voor een heerlijk ontspannende zwangerschapsmassage van 60 of 90 minuten in de praktijk van Prachtig Bevallen in Bergen op Zoom!

Unieke prenatale massagetafel

Met een cadeaubon voor een zwangerschapsmassage bij Prachtig Bevallen geef je een aanstaande mama echt even een verwenmoment voor haar zelf. Ze wordt heerlijk in de watten gelegd tijdens de massage op de unieke prenatale massagetafel bij Prachtig Bevallen. Deze bijzondere massagetafel maakt het mogelijk om tijdens de zwangerschap weer ontspannen op de buik te kunnen liggen, in combinatie met de ontspannende massage en de biologische massage olien van weleda is dit het ultieme cadeau voor de aanstaande mama.De massages kunnen ingepland worden tussen 16 weken zwangerschap en de bevalling, tenzij er een medische indicatie is om niet gemasseerd te worden.

Onbeperkt geldig

Op de cadeaubon zit geen 'houdbaarheidsdatum', mocht de bon om welke reden dan ook niet in de zwangerschap gebruikt worden dan kan de cadeaubon ook ingeleverd worden voor een mamamassage na de bevalling.

Praktisch

Je kunt ervoor kiezen om de bon op te laten sturen per post of de bon op een afgesproken moment op te komen halen in Bergen op Zoom.

Wil je liever een cadeaubon geven voor een bepaald bedrag of voor een mamamassage als kraamcadeautje? Neem dan contact met ons op!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Vanaf wanneer mag er tijdens de zwangerschap gemasseerd worden?

Bij Prachtig Bevallen kun je vanaf 16 weken zwangerschap terecht voor een zwangerschapsmassage.

Tot wanneer mag een aanstaande mama gemasseerd worden tijdens de zwangerschap?

Zwangeren mogen gemasseerd worden tot wanneer zij dit prettig vinden. Sommige aanstaande mama's raden we juist aan om rond de uitgerekende datum langs te komen voor een massage omdat de hormonen die tijdens een massage vrijkomen in je lichaam ook kunnen helpen om de bevalling te laten beginnen.

Wanneer mag of kan je niet gemasseerd worden?

Wanneer je verloskundige of gynaecoloog een medische reden ziet om niet gemasseerd te worden, maar ook bij koorts, ontstekingen, ernstige spataderen, bij recente botbreuken of besmettelijke huidaandoeningen.

Wat voor massageolien worden er bij Prachtig Bevallen gebruikt?

Bij Prachtig Bevallen worden uitsluitend biologische olien van Weleda gebruikt, deze zijn perfect geschikt voor mama en baby. Omdat de huid tijdens de zwangerschap een stuk gevoeliger is, is het belangrijk om deze te verwennen met natuurlijke producten zonder chemicalien om zo de kans op een reactie te voorkomen.

Wat is het verschil tussen een zwangerschapsmassage bij Prachtig Bevallen en een ontspanningsmassage?

Ten eerste lig je bij Prachtig Bevallen tijdens de massage weer heerlijk op je buik door de unieke prenatale massagetafel. Daarnaast weet ik door verschillende trainingen welke technnieken ik wel en niet in kan zetten tijdens de zwangerschap en weet ik bijvoorbeeld welke aromatherapie en drukpunten kunnen werken bij verschillende klachten.

Ik heb mijn cadeaubon voor een zwangershcapsmassage niet gebruikt tijdens de bevalling, wat nu?

Op een cadeaubon van Prachtig Bevallen zit geen uiterste gebruikdatum, je kunt de bon voor een zwangerschapsmassage ook inwisselen voor een mamamassage na de bevalling.