Bevalbad huren

bevalbad huren

Ben je zwanger en wil je graag in bad bevallen? Huur dan nu je bevalbad bij Prachtig Bevallen! Je ontvangt het Birth Pool in a Box bevalbad inclusief compleet pakket.

 • Vanaf 37e week in huis
 • Persoonlijke service
 • Niet gebruikt, geld terug
149 euro

Bevalbad huren


Steeds meer aanstaande ouders horen of lezen over de voordelen van bevallen in water. Het warme water werkt namelijk pijnstillend, de opwaartse druk draagt je buik waardoor je je vrijer kunt bewegen en weeen minder pijnlijk zijn en vrouwen ervaren de weeen die ze in bad opvangen minder vaak maar net zo effectief! Daarnaast is het ook een fijne omgeving voor je kindje om in geboren te worden. Om deze redenen is Prachtig Bevallen begonnen met het verhuren van het Birth Pool in a box bevalbad!

Inclusief bij het huren van het bevalbad:
 • Birth Pool in a Box PRO bevalbad - Ruim en comfortabel bad waar je heerlijk je weeen in op kunt vangen en gemakkelijk verschillende houdingen kunt aannemen. Goedgekeurd door geboortecentra, ziekenhuizen en verloskundigen.
 • NIEUWE steriele badhoes- Wanneer je het bevalbad gebruikt gebruik je ook de steriele badhoes die wij bij het bevalbad leveren. Hiermee garanderen wij optimale hygiene tijdens het gebruik van het bad.
 • NIEUWE niet-giftige BPA vrije waterslang van 10 meter - Deze slang gebruik je om het bad te vullen en leeg te laten lopen, na gebruik gooi je de slang weg voor optimale hygiene!
 • NIEUWE thermometer - Voor de perfecte temperatuur (tussen de 36,5 en 37,5 graden) in je bevalbad.
 • NIEUW schepnetje
 • Set met verschillende universele kraankoppelingen - Zodat je altijd je bevalbad op de correcte manier kunt vullen.
 • Hygienische afdekhoes - Door middel van deze afdekhoes kun je het bad alvast vullen voordat je er in gaat en verlies je bijna geen warmte.
 • Elektrisch opblaaspomp - Om het bad gemakkelijk op te blazen en en weer leeg te laten lopen.
 • Dompelpomp - Om het badwater na gebruik makkelijk af te voeren uit het bad.
 • Duidelijk uitgeschreven opzetinstructies - Map met duidelijke instructies om het bad op de juiste en snelste manier op te zetten, te vullen, te legen en eventuele zaken waar je tegen aanloopt tijdens het gebruik van het bevalbad.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Vanaf wanneer kan ik het bevalbad via Prachtig Bevallen huren?

Op elk moment in de zwangerschap kun je via het contactformulier, email of telefoon het bad bij ons huren en dus reserveren voor de periode rond jouw uitgerekende datum. In je 37e week wordt het thuis bezorgd door ons!

Krijg ik mijn geld terug wanneer ik het bad niet heb gebruikt?

Een bevalling kan altijd anders lopen dan je had verwacht en wanneer jij het bad en de steriele hoes voor het bad niet hebt gebruikt (dus deze is ongeopend) dan krijg je 30 euro van ons terug.

Wat zijn de voordelen van bevallen in een bevalbad?

Het water heeft een pijnstillende werking, je hebt meer bewegingsvrijheid, weeen komen minder frequent maar zijn net zo effectief, je hebt een kleinere kans op inscheuren of een knip en het is heel fijn voor je kindje om in warm water geboren te worden.

Wat zijn de nadelen van bevallen in een bevalbad?

Het kan zijn dat je bevalling anders loopt en je niet in bad kunt bevallen. Dit kan een teleurstelling zijn maar vergeet niet dat de ontsluitingsfase wel in bad opgevangen kan worden en deze fase is langer dan de uitdrijvingsfase. Je kunt dan toch optimaal gebruik maken van alle voordelen van het bevalbad tijdens het opvangen van je weeen. Ook is bloedverlies minder goed te meten in een bevalbad, bespreek met je verloskundige of gynaecoloog hoe jullie dit oplossen mocht dit gebeuren.

Ik heb het bad bij jullie gehuurd maar weet nu dat ik het bad niet ga gebruiken tijdens mijn bevalling. Wat nu?

Weet je voor levering van het bevalbad al dat je het bad niet gaat gebruiken tijdens je bevalling? Dan laat je dit zo snel mogelijk aan ons weten. Je krijgt dan het gehele bedrag terugbetaald.

Is het bad groot genoeg om samen met mijn partner in te gaan tijdens de bevalling?

Jazeker! Het Birth Pool in a box PRO bad is ruim genoeg om samen met je partner je weeen in op te vangen of je kindje geboren te laten worden.