Doula Breda

Bevallen is een van de meest indrukwekkende en intensieve ervaringen die je de komende periode mee gaat maken. Als doula ben ik bekend in Breda en kan ik jullie ondersteunen tijdens deze prachtige gebeurtenis, de geboorte van jullie kindje.
Ik geef je persoonlijke begeleiding tijdens de zwangerschap, begeleid jullie in het maken van een geboorteplan, informeer jullie over alle mogelijkheden en opties die jullie hebben en ben ik de gehele bevalling aanwezig. Op deze manier kun je genieten van de komst van jullie kindje.

Zwanger in Breda

Ben je zwanger in Breda en wil je tijdens je zwangerschap optimaal genieten van de mogelijkheden die er voor zwangeren in Breda zijn? Er zijn tal van opties om uit te kiezen, zowel op het gebied van ontspanning, sport en cursussen. Praktijk Prachtig Bevallen heeft een aantal aanbieders op een rijtje gezet voor je.

Doula begeleiding in Breda

Als doula zorg ik ervoor dat je tijdens je zwangerschap geinformeerd wordt over de keuzes en mogelijkheden die je hebt tijdens je zwangerschap en bevalling. Ik geef jullie correcte (waar mogelijk wetenschappelijke) informatie en ben onbevooroordeeld over jullie keuze. Ook heb ik een groot netwerk van professionals om me heen waar ik jullie naar kan doorverwijzen wanneer hier behoefte aan is.
Mijn missie als doula is dat jullie geinformeerd je bevalling ingaan waardoor je je alleen hoeft te concentreren op de geboorte van jullie kindje en niet op alle vragen die je krijgt tijdens je bevalling, de antwoorden op deze vragen zijn immers al gegeven in het geboorteplan.
Ik vind het erg belangrijk om jullie vertrouwen te geven in jezelf, mij en de naderende bevalling en of deze gaat plaats vinden thuis, in het ziekenhuis of in het kraamhotel in Breda is aan jullie. Ik zal op alle locaties aanwezig zijn en jullie ondersteunen waar nodig zodat jullie optimaal kunnen genieten van deze prachtige en intense gebeurtenis.